Vastgoedcoach.
Aangename kennismaking!

Waar traditionele makelaars vooral gedreven zijn om panden louter te verkopen of verhuren, zet een vastgoedcoach een stapje verder, zoals het hoort. Als vastgoedcoach begeleid en adviseer ik jou voor, tijdens en na de (ver)koop of (ver)huur, zodat je achteraf absoluut niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Eerlijke, persoonlijke
én correcte service

Door al jaren zelf actief te zijn op de vastgoedmarkt en door mijn ervaring als dossierbeheerder (bij diverse notariaten, bij De Huurdersbond, bij een advocaat en bij een bouwpromotor), alsook door mijn constante bijscholing, weet ik dat vertrouwen en transparante communicatie zo ontzettend belangrijk zijn bij een (ver)koop of (ver)huur.

Eerlijk duurt het langst, ook hier. Daarom schakel ik mijn netwerk van objectieve professionals in.                                                           Voor elke vraag, probleem of uitdaging stel ik je aan de juiste persoon voor.                                                                                            Als vastgoedcoach ben ik gedreven om jou altijd de meest persoonlijke én correcte service te bieden.

Ook bij projecten geef ik graag extra advies en begeleid ik jou naar de thuis die perfect bij jou past. De prijs van het pand blijft wel dezelfde als die bij de promotor.

DE TINE-GARANTIE

Als vastgoedcoach begeleid en adviseer ik jou voor, tijdens en na de (ver)koop of (ver)huur, zodat je achteraf absoluut niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Je kan rekenen op: 

Een realistische
schatting

Bij mij geen schatting uit de losse pols, maar een correcte, objectieve en schriftelijke waardebepaling van jouw pand. Daarvoor werk ik indien gewenst samen met een beëdigde schatter, een expert die elk pand naar waarde schat. De juiste waarde.

Een bouwkundige
beoordeling

Bij panden waar wat werk aan is, maakt een erkend bouwspecialist - indien nodig of gewenst - een volledig technisch verslag op waarbij je op de zichtbare en eventueel verborgen gebreken gewezen wordt. Ook stel ik jou aan iemand voor die snel en tegen een schappelijke prijs jouw pand opfrist zodat ze haar prijs meer dan waard is.

Een gezonde
dosis advies

Een compromis of verkoopovereenkomst opstellen doe ik in samenwerking met de notaris, wanneer jij dit ook effectief wilt. Wil je wat extra advies? Ik breng jou in contact met een advocaat gespecialiseerd in vastgoedrecht. Van plan om een lening af te sluiten? Ik geef je graag mijn contactpersoon bij de bank door.

Een volledig technisch
en juridisch koopdossier

Bij het huren en kopen van een pand komen heel wat attesten, plannen, keuringen … Ik help je om alles correct te laten verlopen.

Een pand dat
sfeer uitstraalt

Bij een bezoek geldt één gouden regel: zorg ervoor dat jouw kandidaat-koper of -huurder een onmiddellijk gevoel van thuiskomen ervaart. Met enkele handige tips zorg ik daarom dat jij wat sfeer in huis kan creëren. Alles om ervoor te zorgen dat mensen zich er hun eigen leven kunnen inbeelden.

Jouw pand in de kijker

Als foto’s niet aanspreken gaan mensen snel hun interesse terug intrekken. Daarom zorg ik voor mooie foto’s door een professionele fotograaf en een virtuele rondleiding van jouw pand. Die worden op de eigen website en op andere vastgoedsites zoals Immovlan, Zimmo, Immo Proxio en Immoweb geplaatst, maar ook op Facebook en in regionale en nationale kranten. Tijdens een open huizendag wordt jouw pand voorgesteld aan potentiële kopers.