Vastgoedbelofte van het Jaar 2017: de uitslag

08.06.2017


Dat de Confederatie van Immoberoepen mij nomineerde voor ‘Vastgoedbelofte van het Jaar 2017’ kon je al lezen in het artikel over mijn nominatie. Op donderdagavond 1 juni vond de finale uitreiking van de Real Estate Awards plaats. En ondergetekende mag zich vanaf nu dé vastgoedbelofte van 2017 noemen!

De Real Estate Awards 2017

CIB Vlaanderen reikt elk jaar de Real Estate Awards uit. Op deze manier wil ze de vastgoedsector inspireren en motiveren. Zo is er een prijs voor de vastgoedondernemer, de vastgoedbelofte en vastgoedstudent van het jaar. Hillewaere Vastgoed kroonde zich tot vastgoedondernemer van het jaar. Anabel Van Durpe kreeg voor haar eindwerk dan weer de prijs voor vastgoedstudent van 2017. Verder reikte de CIB Vlaanderen ook nog de Pieter Pourbusprijs en de Georges De Wandeleerprijs uit.

De Vastgoedbelofte van het Jaar 2017: Tine Dujardin

Uit drie finalisten koos men ook dé vastgoedbelofte van het jaar. Na de nominatie schopte ik het tot in de finale. Daar was het de vastgoedsector die live mocht stemmen. Dat maakt deze prijs voor mij ook zo waardevol. Want het is de vastgoedsector zelf die een vernieuwende visie beloont. En mijn persoonlijke aanpak op maat, met oog voor de persoon en niet voor de harde business, spreekt duidelijk aan. Vastgoed zoals het hoort!

Geen makelaar maar vastgoedcoach

Want dat is immers de kern van mijn aanpak: het feit dat ik geen harde makelaar ben, maar wél een vastgoedcoach. De nadruk ligt op de menselijke benadering van vastgoed. Of het nu gaat over kopen, verkopen, huren of verhuren. Met die visie heb ik mijn eigen pijlers kunnen uitbouwen:

  • Kleinschalige projecten met aanpak op maat
  • Tijd maken voor de klant
  • Professionele samenwerking
  • Persoonlijke vertrouwensband
  • Begeleiding op maat
  • Advies op maat

Wil je graag meer informatie over mijn aanpak? Dan verwijs ik je graag door naar mijn service-pagina.

Bekijk het artikel op Focus-WTV, klik hier.
Bekijk het artikel op CIBWeb, klik hier.