Nominatie voor Vastgoedbelofte van 2017

01.06.2017


Ook het feit dat ik werd voorgedragen voor deze nominatie doet des te meer deugd en geeft een blijk van vertrouwen en appreciatie van anderen.

Mijn aanpak: geen makelaar maar vastgoedcoach

Dat het harde werk loont, geeft me een goed gevoel. Want ik heb lang getwijfeld om een vastgoedkantoor op te starten. De immowereld heeft immers een hard imago. Maar de nominatie voor vastgoedbelofte doet me volharden in mijn visie op de vastgoedsector. Want zelf ligt mijn focus op de klant. Ik zie mezelf immers niet als vastgoedmakelaar maar als een vastgoedcoach. Iemand die de klant bijstaat met raad en daad. Met advies op maat en begeleiding doorheen heel het proces van verkopen, verhuren, kopen of huren. Beslissingen die met immobiliën te maken hebben, of het nu huizen of appartementen zijn, zijn immers altijd grote beslissingen. Daarom hou ik mijn vastgoedkantoor in Deerlijk (Kortrijk) bewust kleinschalig. Want zo kan ik mij blijven focussen op het begeleiden en adviseren van mijn klanten. Met een service en immotips op maat. Wil je graag nog meer informatie over hoe ik als vastgoedcoach kopers, verkopers, huurders of verhuurders van vastgoed verder help? Dan verwijs ik je graag naar mijn pagina over de Tine Dujardin Garantie.

Na de Real Estate Awards: de lat blijft hoog liggen

Omdat ik bij de drie laatste finalisten behoor in de categorie ‘Vastgoedbelofte van het Jaar 2017’, is het aan de erkende vastgoedmakelaars en vastgoedbeheerders van het BIV om hun stem uit te brengen. Maar de lat blijft hoog liggen, ook na deze nominatie. Wat de uitslag ook wordt, ik ben alvast helemaal tevreden en zal me als vastgoedcoach blijven inzetten voor mijn klanten. Ik geef je hier trouwens graag nog het volledige krantenartikel over de Real Estate Awards mee. Veel leesplezier!