De Tine-garantie

Als vastgoedcoach begeleid en adviseer ik jou voor, tijdens en na de (ver)koop of (ver)huur, zodat je achteraf absoluut niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
Je kan rekenen op:

Een realistische schatting


Bij mij geen schatting uit de losse pols, maar een correcte, objectieve en schriftelijke waardebepaling van jouw pand. Daarvoor werk ik indien gewenst samen met een beëdigde schatter, een expert die elk pand naar waarde schat. De juiste waarde.

Een bouwkundige beoordeling


Bij panden waar wat werk aan is, maakt een erkend bouwspecialist - indien nodig of gewenst - een volledig technisch verslag op waarbij je op de zichtbare en eventueel verborgen gebreken gewezen wordt. Ook stel ik jou aan iemand voor die snel en tegen een schappelijke prijs jouw pand opfrist zodat ze haar prijs meer dan waard is

Een gezonde dosis advies


Een compromis of verkoopovereenkomst opstellen doe ik in samenwerking met de notaris, wanneer jij dit ook effectief wilt. Wil je wat extra advies? Ik breng jou in contact met een advocaat gespecialiseerd in vastgoedrecht. Van plan om een lening af te sluiten? Ik geef je graag mijn contactpersoon bij de bank door.

Een volledig technisch en juridisch koopdossier


Bij het huren en kopen van een pand komen heel wat attesten, plannen, keuringen … Ik help je om alles correct te laten verlopen.

Een pand dat sfeer uitstraalt


Bij een bezoek geldt één gouden regel: zorg ervoor dat jouw kandidaat-koper of -huurder een onmiddellijk gevoel van thuiskomen ervaart. Met enkele handige tips zorg ik daarom dat jij wat sfeer in huis kan creëren. Alles om ervoor te zorgen dat mensen zich er hun eigen leven kunnen inbeelden.

Jouw pand in de kijker


Als foto’s niet aanspreken gaan mensen snel hun interesse terug intrekken. Daarom zorg ik voor mooie foto’s door een professionele fotograaf en een virtuele rondleiding van jouw pand. Die worden op de eigen website en op andere vastgoedsites zoals Immovlan, Zimmo, Immo Proxio en Immoweb geplaatst, maar ook op Facebook en in regionale en nationale kranten. Tijdens een open huizendag wordt jouw pand voorgesteld aan potentiële kopers.